Nieuws Startpagina Informatie Huisdieren Links Nieuws Fotos Contact Stambomen Interesses
Website van Nicky Olthof-Huisman
oktober 2 augustus 18 juni 30
Verjaardag.  Op deze dag vierde ik mijn verjaardag. Speciaal hiervoor was mijn vriendin Shlomit uit Israël overgekomen. De kinderen, met aanhang, van Alphons waren er ook. Onze buurtjes, Josien en Frans waren ook van de partij eveneels Jan en Brigit, zus en schoonzus van Alphons. Alphons had een verrassingsprogramma georganiseerd met een cursus bloemschikken en een verrassingsdiner in een leuk klein theehuisje in de buurt.  
De sajetbaal te Deventer  Rechts naast de brievenbus hangt een roop lapje. Daarachter bevind zich een ANWB-bordje met daarop de tekst over de geschiedenis van het pand “De Sajetbaal”. Voor de onthulling van dit bordje was Ben Noach uit Israël overgekomen. Zijn grootvader heeft daar namelijk gewoond en handel gedreven. Na de onthulling en diverse toespraken liepen wij naar het gebouw van het Etty Hillesum Centrum. Onderweg kwamen we veel gebouwen tegen met een Joodse geschiedenis. Deventer kent ook een Joodse stadswandeling die ik van harte kan aanbevelen.
Pauline en Michel getrouwd  De trouwerij van Pauline met haar Michel was een mooi feest. De bruid zag er stralend uit en vader Alphons was heel trots dat hij zijn dochter mocht “weggeven”. Na de offciële plechtigheid in het stadhuis vertrokken we lopend naar de uitspanning waar een receptie werd gehouden. Alle kinderen van de klassen van Pauline waren aanwezig. Na de receptie was er een intiem diner en daarna een groot feest voor familie, vrienden en kennissen.
Nieuws